Често задавани въпроси

Често задавани въпроси

1) Къде мога да намеря моят Логин ПИН?

Вашият ПИН вход трябва да бъде във вашата електронна поща, която сте използвали за регистрация на бот акаунта. Това е поради причина че вие трябва да потвърдите от вашата пощенска кутия че сте собственик на вашият бот. Със този логин пин вие ще докажете че сте собственик на бот акаунта.

2) Как да променя Сървъра на моят бот ?

Отидете във вашият панел като натиснете Settings и кликнете Changer Machine Bot. Натиснете върху редактиране настройките на бот,изберете сървър (различен от този, който използвате в момента). Потвърдете промяната на машината.След това може да се наложи да въведете отново Логин Пин със промяната на сървъра които сте избрали като последвате вашият емеил и проверите за получено съобщение от Arcbots.com

3) Как мога да направя други потрибители като Бот модератори?

Отидете във вашата чат стая, след като бота е във чата вие трябва да използвате следната команда:
ПРИМЕР: !cmod SLAVOV 4 или !cmod 999764802 4

4) Как да премахна нивото на модератор към моят бот?

Отивате във чат стаята, след като вече бота е във чат стаята вие трябва да използвате следната команда!
ПРИМЕР: !rmod SLAVOV или !rmod 999764802

5) Как мога да активирам или деактивирам избран POWER на бота?

За да забраните власт, използвайте следната команда: !Disablepower [Властта]
За да активирате избран POWER трябва да използвате следната команда ! Enablepower [Властта]
ПРИМЕР: !enablepower NOPC или !disablepower NOPC

6) Получавам грешка?

"К1 празни полета? Какво трябва да направя?

Бота ви се нуждае от повторно въвеждане на вашето потребителско име и парола във контрол панела на вашият бот .Проверете електронната поща за получено съобщение от XAT.COM след това последвайте връзката от съобщението и направете логване отново на вашият бот акаунт във хат. Ако грешката все още се среща след повторно въвеждане на потребителско име във xat и паролата на бота. След това рестартирайте вашият бот от панела. След това повторно въведете името или номера на вашата чат стаята във панела на вашият бот. Ако възникне грешка отново опитайте със промяна на вашият Сървър като последвате стъпките в горната Точка (2) Ако грешката все още се среща, моля отворете нов билет във страницата на адрес:wwwARCbots.com

7) Моят бот прави забрана на хора, когато те използвате командата !Mazeme или друга игра, как мога да поправя това?
Бота ви не разполага с тази сила и ако няма да му се предоставят правомощия,направете така:!Tblock mazeme.

8) Как да се направи така, че хора с ниво 0 не могат да използват команди за ниво 0?
Отивате във вашата чат стая и въведете командата !Minrank 1 в чата.
9) Как да се направи така, ниво 0 хората могат да използват команда за ниво 0?
Отивате във вашата чат стая и въвеждате командата !Minrank 0 в чата.

10) Какво е API ключ ?
Ако сте прекалено мързеливи, за да влезете в сайта на ARCbots.com, можете да изтеглите ARCBots API програма за вход от телефона ви. Можете също имате намерение да използвате панела на бота чрез своя мобилен телефон.

11) Как да добавя време на моя бот?Обърнете се към Продавачите?
Отидете на адрес: www.xat.com/arcbot и поставите команда: !staff или !sellers със тези 2 команди бота във чата ще ви покаже кой са продавачите на линия във чат стаята.

12) Как да деактивирате защитата на xat профила на моят Бот?
Когато влезете или се регистрирате превъртете надолу и ще видите настройките за защита, за вашата сметка във Xat
За да го изключите направете от On дна OFF (незащитен). След това обновете вашите настройки на хат акаунта за да остане отключена защитата на бот акаунта.

13) Мога ли да имам два бота?
Вие не може да имате два бота във една чат стая. но вие може да има два бота в различни чат стай, ако имате два бот Powers. Вие не можете да присвоите един Бот Powers във две различни чат стай освен ако не премахнете от едната стая силата за да я добавите във друга.

14) Как да добавя въпрос / отговор за моя бот ?
В чат стаята поставете командата като направите следното,! Addq (въпрос) (отговор) , също така можете да използвате допълнителни потребителски промени: {uname} / {regname} {име} {home} / {} {начална страница онлайн} / {ucount } {CC} / {команда} {чат} / {група} {randomname} / {} {randomuser randomnameID} / {randomiserID} {} randomnumber / sendcommand! командата тук. Пример: addq (Hi Bot) (Hi,как сте? {regname}) Забележка: Ако искате един въпрос, които да има избрана от вас Smiley усмивка използвайте следната команда както следва: !addq ((CD)) ( Good song (CD))
 
15) Как да редактирам моя бот от моята чат стая?
За редактиране на вашия бот от вашата чат стая трябва да използвате: Пример: ! Editbot home arcbots.com,
editbot commandsymbol @, editbot име ARCbots са Awesome. Забележка: Ако искате да се преместите от един бот чат на друг, като прави editbot moveroom /ID трябва да имате бот мощност която е в този чат стая за да работи!.
Пример: editbot moveroom ARCbots

16) Как мога да направя моя бот да говори друг език?
Трябва ли силата Ланг? Отидете в чата и напишете така: Пример: !speaklanguage [bg] - Това ще направи вашия бот говори на този език с помощта на преводач. Не е необходима силата Ланг.

17) Как да настроя моя бот да прави Авто-член?
Отидете във вашата чат стая и напишете:
ПРИМЕР: ! Automember / OFF /registered /subscriber, Math Question], ще не всеки потребител, регистрация ще е само за регистрирани потребители, Subscriber ще само абонати (тези с дни) също така бота ще ви попита със въпрос по математика за да ви направи член във стаята., Също така може да ви попита коя буква трябва да премахнете за да се получи вярната дума за да станете член. Също така след определен период от време бота може да ви попита дали искате да станете отново член
Пример: automember message 5

18) Мога ли да променя името на команда?
Технически не. Но можете да създадете псевдоним на командата така, когато казвате на определена дума командата прави това, което искате. С псевдоним можете отново да назовем само команда за нещо друго.Така че в чата напишете псевдоним (оригиналната команда) (новият псевдоним на командата) Пример:!!addalias (думата!) (Копие!)

19) Забравил съм паролата за моя сметка arcbots какво да правя?
Отидете тук www.Arcbots.com за възстановяване на паролата и да попълните информацията, изисквана след това проверявате електронната си поща, с която сте се регистрирали на arcbots сметка.

20) Аз не желая да използвам моят акаунт във arcbots как да се изтрие? Какво ще се случи със дните които са във сметката на моят бот?
Вие не можете да изтривате собствената си arcbots сметка, най-добре е просто да го оставите на празен ход. Що се отнася до дните на акаунта не можем да направим нищо за това, ние не даваме парите си освен поради определени причини
(виж нашите TOS-УСЛОВИЯ),така че можете да използвате дните си за сметката или да ги оставите да си заминат.

21) Мога ли да прехвърля моите дни от сметката ми на бота към друга сметка?
Не, няма да може да прехвърлите дните от една сметка в друга, независимо дали ги давате на приятел или ги получаваме от друга сметка. Причината за това е че ние не можем да проверим, че сметката е ваша и че наистина плащате за дени по нея.

22) Как мога да направя моят бот да направи приветствие към хората?
Отидете в чата и напишете следната команда ПРИМЕР: !welcomemsg [текст тук] както и други опции: {uname} {name}
{home page} {} {onlineusers} - uname казва името на вашата регистрация, името казва потребителското име на лицето,{home} казва началната страница , {onlineusers} онлайн казва, сегашните потребители онлайн в стаята, {CC} казва текущия символ команда за стаята. Вашето потребителско име е {name} и текущата си страница е {home} . В момента са онлайн {onlineusers} потребители онлайн. Командният символ за този чат е {CC}.Пример: Welcomemsg Добре дошли {uname}.

23) Когато кликна рестартирай бота ми показва грешка във контрол панела: "Вашият бот или работи перфектно или има неизвестна грешка". Но моя бот не идва във чат стаята.
Ако това се случи, моля посетете нашата страница за грешка Unknown и следвайте това, което се изисква.

24) Обичам ARCbots толкова много! Какво мога да направя, за да помогнем и да подкрепим ARCbots?
Радваме се че обичате ARCbots. За да подкрепите можете да дарите на ARCbots като отидете на страницата Donate, това ще ни помогне да плащаме нашите сървъри и сметки. Или можете да ни подкрепите в xat с помощта на един от нашите поръчкови аватари за xat (неподвижни и подвижни аватари включени),те могат да бъдат намерени, като кликнете тук http://arcbots.com/page/supportus.html.

25) Как да направим Bot игра?
Първо трябва да бъдете главен собственик или да имате достъп за Cpanel Bot. Първо трябва да въведете един басейн за игра, след това напишете !bot или !Bot en След това искате да настроите времето, направете така !Times —-, време, ниво / курс, резултати. времето зависи от играта.След това можете да зададете награда, като направите награда -!Xats или ден, ако сте добавили награда на gamebot (чрез прехвърляне към него), след това можете да направите избор за награда. Накрая можете да започнете играта като напишете !start

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License