Как да поставим ARC бот във чат!
  • See this page in english, click here (Veja está página em Inglês)
  • مشاهدة هذه الصفحة باللغة العربية, اضغط هنا (Veja está página em árabe)

Как да настроите един ARCbot.

1-СЪДЪРЖАНИЕ!:

0-Информация:

1-Сега ще ви покажем как да инсталирате бота във вашата xat чат стая.
2-Как да се създадете вашия Bot панел в сайта ни www.ARCbots.com:
3-Arcbots.com Регистрирайте се във сайта.
4 -Вашият нов панел има малък урок как да създадете вашия BOT в 6 стъпки за това ще ви покажем на снимките по-надолу:общи настройки:
Тук ние показваме основните настройки на вашия бот в "ОБЩИ BOT SETTINGS" панел, тоест. основните настройки
5-Добавяне и премахване на бот модератор в "Мод Мениджър" панела
6-Как да промените бот xat?
7-Как да се даде възможност на вашия бот?
8-Как да промените бот сървъра?
9-Как да влезте отново във вашият бот?
10-Как да получите PIN да влезете в бота?
11-настройки на моя бот, вече е в моята чат xat стая.И сега как да платя?
12- Други форми на плащане? **

1-Информация:

Първо ботовете трябва да приемат условията на xat.com.
Бота се нуждае от регистрирано ID за работа.
(Бот поверса трябва да бъде правилно добавен в чат стаята ви), съгласно условията за ползване xat.com.
Това е експериментален тип с властта и наистина може да бъде отстранена, без предупреждение,ако той не одобрява вашата чат стая с помощта на робот,можете да използвайте само ботовете, които са надеждни, в допълнение към кражба ще бъдат наказани!
Bot може да заключване и защита на ON (OFF Dont остави освен ако избраният за изпълнение бот исканията на услуги за по-добро представяне .)
Това е уникален начин да се свърже с бот да говорите!
Ако вашият бот е неконтролируемо и се злоупотребява, той може да блокира достъпа ви!
Всеки ID трябва да имат достъп до чата в даден момент, така че ако имате повече от един разговор всеки ще има свой ​​собствен чат бот, не xat приема две сметки или две ботове?
Ако имате тази власт може да използвате бот да си чат, ако е налице опит да се постави повече от един бот в чат , тя се смята за злоупотреба и чат ще бъде заличено от списъците xat / графики.
Bots не могат да преговарят правомощия, xats и дни прехвърляне или всякакъв друг вид задача в xat.

ВНИМАНИЕ
Никога не споделяйте вашите електронни съобщения, xat пароли или информация за всяка услуга бот. Моля, имайте предвид, че въпреки че тези сайтове са известни за предоставяне на ботове работят, това не означава, xat.com законно ги поддържа, или се експлоатират от xat персонал.
По-долу е даден списък на сайтове, които имаме като надежден за услугата:


**2. 2. Какво е необходимо, за да имате "Bot (Robot)"?

Силата (bot) - това е задължително за всеки тип бот, Нормален, безплатен или Premium, без значение дали това е за пробен период, или на пълен работен ден.
валиден имейл адрес. (Препоръчително е да създадете нов имейл, GMAIL)
Нов Xat Account за бота. (Това не се изисква, ако искате да използвате нашият Premium бот)


**3. Как да се направи нова xat регистрация за бота:

** ( Ако искате да използвате нашата Premium бот, няма да има нужда от друга Xat сметка за вашия бот, така че пропуснете тази стъпка и преминете направо към стъпка НОМЕР (4)

1. Отидете в произволна чат стая и кликнете с десния бутон на мишката някъде в центъра на прозореца на чата и това трябва да се появи:
OYRNUeB.png

2. Щракнете върху Настройки и този прозорец трябва да се появи:
zKkBLjS.png

3. Натиснете иконата > папка< (стрелка, сочеща към нея).

4. Преместете плъзгача докрай на ляво:
VrlNaAD.png

5. Натиснете OK:
AjqrWkY.png

6. Обновете страницата на ново.

7. Натиснете бутона > allow:
feI2R5z.png

8. Кликнете върху себе си в списъка на потребителите:
87lEeR2.png

9. Натиснете регистрация:
HFJq1vd.png

10. Направете нов ХАТ акаунт.


**4. Как да редактирате ID на бот във вашия чат:

а) Първо трябва да добавите бота в чата, като напишете в чата (бот). С едно кликване върху властта. Сега с едно кликване под властта, можете да видите на прозореца, както е показано по-долу. Вие трябва да кликнете върху "Assign", за да добавите силата в чата.
25a1c3r.png

b) След това, все още не е добавен вие трябва да , отидете да редактирате вашите Chat> Екстри, ще се появи нов раздел в браузъра ви отворен, а след това за силата (бот) , и се уверете, че е поставена отметка след което обновете вашите екстри на чат от бутона UPDATE SETINGS по долу.

След това можете да зададете валиден ID номер на регистрация на власт. Имайте предвид, че в областта на EDIT трябва да поставите ID на сметката за XAT, който сте създали за вашия бот, или, ако възнамерявате да използвате нашият Premium бот, тогава трябва да използвате Premium xat ID: 1510151: "Сега се уверете, че сте поставили правилното ID и натиснете OK, и запишете промените.
ScZc2l9.png

**5. 5. Включете защита ON OFF OFF

Първо, влезте с профила, който е създаден за бота, с опции за сигурност On, Off, и OFF, както е показано на снимката по-долу:
(Пропуснете тази стъпка, ако възнамерявате да използвате Premium Bot)
JSoEZKB.png

6. Регистрирайте се на сайта arcbots.com

2hf8foj.png

Username: Име с което ще използвате вашата регистрация
Password: изберете ваша парола
Confirm password: повторете паролата
E-mail: Използвайте валиден емеил адрес (Препоръчително е да е от Gmail.)
Referral (Optional): Тази графа я оставете празна
10 + 47 = решете задачата пример =57.

Накрая поставете отметка че сте съгласни с условията на ARCbots!

1zy7hb8.png

Кликнете върху "SIGNUP NOW".

a) След това, влезте с вашата ARCbots регистрация, в ARCbots.com. Когато влезете за първи път, ще ви се появи ръководство , за да ви помогне с конфигурацията на вашия бот.
В първия етап, ние определяме идентификацията на бота, Бота може да получите във вашия чат. В полето "Username", поставете потребителското име на xat сметката, която сте създали за бота, и в полето "Password" паролата за една и съща сметка. След това кликнете върху "Промяна на профила", така че информацията ще се актуализира.
96yr8h.png

Ако възнамерявате да използвате Premium бота , след това няма да бъде необходимо от друга xat сметка за вашия бот, и всичко, което трябва да направите е да изберете Premium опция, и натиснете бутона Промяна на профил, като този:
7wOS6Mb.png

b) Сега в следващия етап, ние определяме идентификатора на главният собственик на бота, човекът, който ще може да командва бота и да редактира както и да използва команди. В полето "XatID или регистрирано име:", сложете ID на вашата лична регистрация, както в примера по-долу. След това кликнете върху "Промяна на собственика", така че информацията ще се актуализира.
1181sld.png

c) След това отиваме на етап, в който ще се постави името на чата, където ще се използва бота. Както е показано по-долу, да редактирате полето "RoomID / Name" с името на вашия чат. Спомни си, че това е само името, а не връзката. , бих поставил "HELP" само, а не xat.com / Help, както е показано в примера по-долу:
dg2wef.png

d) Следващата стъпка ще ви напомня, че трябва да се възложи (бот) захранването на вашия чат и да го редактирате с правилното xat ID на вашия бот .. и след като сте сигурни, че е правилно можете да преминете към следващата стъпка, където трябва да активирате часовете за работа на вашия бот във вашия чат. ARCbots ви дава 120 часа (5 дни), така че можете да имате пробна версия на вашия бот, така че можете да сте сигурни,ако искате да продължите да използвате нашите услуги или не. Не забравяйте, че ако искате да продължите със услугите на бот, вие ще трябва да платите 1k (1000 xats) на месец, след като изтече тест времето от 120 часа (5 дни) .
След това, на полето по-долу ще бъде първото поле което трябва да бъде конфигурирано. Когато влезете в панела за първи път, най-вероятно на полето "Сума в час", ще бъдат автоматично с 120 часа , който показва размера на час. Натиснете бутона "ADD Time" за да активирате 120 часове на бота.
r1zrdw.png

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License