Gestionarea timpului
  • To see this page in english, click here. (Vezi pagina în limba engleză).

În ultimii ani costul boților a fost mereu o problemă într-o oarecare masură pentru utilizatorii xatului. De-a lungul timpului acesta a evoluat de la boții liberi, gratuiți, la powerul (BOT) și la companiile de boți existente astăzi pe xat.

La ARCbots știm foarte bine cum decizia xatului de a crea un venit din utilizarea boților prin powerul (bot) obligatoriu a afectat un număr uriaș de utilizatori din întreaga lume. Foarte multi dintre utilizatori își doresc un bot în propriul chat, dar ori nu au xați deloc, ori au insuficienți, ori posibilități minime de procurare a acestora. În cazul acesta ce este de facut?

Suntem mândri să fim primii care introducem noul sistem de cumparare a timpului pentru bot. Utilizatorul are acum posibilitatea de a cumpăra doar atât timp cât are nevoie, sau cât iși poate permite. Iar prin posibilitatea de a gestiona timpul cumpărat îl poate prelungi mult mai mult.

Ce inseamnă Gestionarea Timpului?

Daca ar fi să platești 100 xați, ar însemna să primești timp pentru bot aproximativ 6 zile (146 ore). Multi dintre clienții nostri încă nu au cunoștintă despre acest lucru, și anume faptul că poți plăti cât vrei, și primesti timp de atât cât plătești. Din acest motiv am deschis această pagină informativă.
Acum întrebarea este: vei fi online în chat toate cele 146 ore din exemplul de mai sus? Sau, vei avea persoane care să îți acceseze chatul 24 de ore pe zi in toate cele 6 zile? Cel mai probabil răspunsul este NU. În medie , un utilizator petrece pe xat poate 1-3 ore pe zi, alții poate 4-5 ore pe zi, sau mai rar câte 12 ore pe zi. În funcție de câte ore consideri că vei sta online, atunci când te conectezi, poți aloca botului doar numărul de ore cât ai nevoie ca acesta să fie activ în chat, păstrând restul timpului în cont, nealocat, astfel încât acesta nu se va scurge. De îndată ce timpul este alocat unui botID, acesta va începe să contorizeze.
De exemplu, daca ai 6 zile în cont, și alochezi botului 2 ore, îți vor rămâne în cont 5 zile si 22 ore intacte. Cele 2 ore alocate botului se vor scurge, iar după expirarea acestora botul va iesi singur din chat, dupa ce acesta te va notifica în prealabil despre terminarea timpului alocat. Dacă dorești ca acesta să mai rămână conectat, îi poți aloca din nou atâtea ore câte ai nevoie. Dar dacă nu mai ai nevoie ca botul sa fie online, îți poți păstra cele 5 zile si 22 ore nealocate, intacte pentru data viitoare. Făcând acest lucru de fiecare dată, cele 6 zile cumpărate îți vor putea ajunge pană la 12 zile sau chiar mai mult! Nu trebuie decât să te obișnuiești să folosesti această procedură și vei observa că te ajuta să micșorezi considerabil cheltuielie cu botul, beneficiind în acelasi timp pe deplin de serviciile premium de la ARCbots!

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License