Intrebari Frecvente

مشاهدة هذه الصفحة باللغة العربية انقر هنا (see this page in ''arabic'' version)

More images to be added

Intrebari Frecvente


1) Unde este PIN-ul meu de logare?
PIN-ul tau de logare ar trebui sa fie trimis in e-mailul folosit la crearea logarii de xat a botului tau.Acesta se foloseste pentru a securiza userul de xat al botului, dar totodata acesta sa se poata loga pe el.

2) Cum schimb serverul pe care botul este activ
Mergeti la Main Settings si faceti click Bot Machine Changer. Click pe "edit bot". Alegeti un server (altul inafara de cel pe care este deja activ botul). Click pe "change machine". Este posibil sa fie nevoie de reintroducerea PIN-ului de logare dupa schimbarea serverului.

3) Cum dau altor persoane un nivel de acces asupra botului?
Mergi pe chatul tau si tasteaza !cmod username/ID level Exemplu: !cmod sxMarethyu 4 or !cmod 919293949 4

4) Cum elimin cuiva accesul asupra botului?
tasteaza !rmod username/ID pe chat

5) Cum fac botul sa isi activeze/dezactiveze un power?
pentru a dezactiva un power din posesia botului trebuie sa tastezi !disablepower [power]. Pentru a activa un power din posesia botului tasteaza !enablepower [power]. Exemplu: !enablepower NOPC and !disablepower NOPC

6) Imi apre eroarea: "k1 value empty, login fail" ce fac?
//Botul tau are nevoie de PIN-ul de logare. Verifica e-mailul aferent botului si introdu in CPanel PIN-ul de logare trimis de catre xat .Daca eroare reapare reintrodu username-ul si parola botului in aceasta casuta, apoi restart.Daca inca apare eroarea numele sau ID-ul camerei de chat in aceasta casuta. Daca inca apare eroarea, schimba serverul urmand pasii de la intrebarea 2. Daca eroare continua sa apara trimite in tichet se duport pe // ARCbots.com

7) Botul meu baneaza lumea cand ei tasteaza !mazeme sau un alt joc, cum opresc asta?
Your bot does not have that power and if you're not going to give it the power, type !tblock mazeme.

8) Cum procedez ca cei cu level 0 sa nu poata folosi deloc botul?
tasteaza comanda !minrank 1.

9) Cum procedez ca cei cu level 0 sa isi poata folosi din nou accesul asupra botului?
Tasteaza !minrank 0 in chatul tau.

10) Pentru ce este API key?
Daca esti prea lenes sa intri pe site sa te loghezi, poti descarca programul API de la ARCbots si te poti loga de acolo. De asemenea, te poti folosi de el daca intentionezi sa te loghezi in Cpanel de pe mobil.

11) Cum adaug timp botului?
Vezi Ghidul pentru Plati.

12) Cum dezactivez securitatea contului de xat al botului?
Dupa ce te loghezi sau inregistrezi pe xat mergi in josul paginii si vei gasi "Security settings", acolo mergi la "Xat Account Protection" si muta de pe On pe OFF (unprotected). Apoi muta "Xat Account Locking" de pe On pe OFF (not locked). OCJc1pA.png

13) Pot avea doi boti?
Nu poti avea doi boti pe acelasi chat. Dar poti avea doi boti pe doua chaturi diferite, daca ai de 2 ori powerul BOT. Nu poti atribui acelasi power BOT pe un al doilea chat decat daca dez-atribui de pe primul.

14) Cum adaug o intrebare/raspuns botului?
In chatscrie comanda si procedeaza dupa cum urmeaza: !addq (intrebare) (raspunsul botului) (optional % procentul de recunoastere) (optional userul doar caruia sa ii raspunda) De asemenea alte variabile de user: {uname}/{regname} {name} {home}/{homepage} {online}/{ucount} {cc}/{command} {chat}/{group} {randomname}/{randomuser} {randomnameID}/{randomiserID} {randomnumber} /sendcommand !command here. Exemplu: !addq (Hi, Bot) (Hi, how are you? {uname}) (90) NOTA: Daca vrei o intrebare care contine doar un singur emoticon, se completeaza asa ((similie here)) Example: !addq ((cd)) (Hells Bells)
gj5wFrN.png TG598Cs.png

15) Cum imi editez botul de pe chat?
Pentru a edita botul direct din chat trebuie sa tastezi !editbot[avatar/name/hat/namecolor/nameglow/glow/color/ticklemessage/ticklemsg/home/cmdsymbol/commandsymbol/commandcode/cmdsymb/copyname/copyavatar/tempcopyuser/moveroom/move/movetemp/goto/moveid/currentsong] Exemple: !editbot home arcbots.com, !editbot commandsymbol @, !editbot name ARCbots are Awesome. NOTA: Daca vrei sa muti botul dintr-o camera in alta tastand !editbot moveroom/move/movetemp/goto trebuie sa ai powerul BOT atribuit acelui chat pentru a functiona. Eemplu: !editbot goto ARCbots
lAv8Mra.png

16) Cum fac botul meu sa vorbeasca o alta limba? Imi trebuie powerul LANG?
Mergi pe xatul tau si tasteaza !speaklanguage [limba pe care vrei ca botul sa o vorbeasca] - Asta va face ca botul tau sa vorbeasca in limba respectiva, folosind translatorul. Nu ai nevoie de powerul LANG.

17) Cum setez botul sa faca membrii automat?
Mergi pe chatul tau si tasteaza !automember [on/off/registered/subscriber,math,letter,messages], Optiunea "on" va face botul sa dea membru tuturor, iar daca alegeti "off" botul nu va da membru nimanui, "registered" va da membru doar membrilor inregistrati, "subscriber" va da doar subscriber-ilor (celor care au days), "Math" va face botul sa intrebe userii in privat o intrebare simpla de matematica pentru a ii face membri, "Letter" va cere userului in privat sa elimine o litera a unui cuvant pentru a-l face membru, "messages" va da membru unui user dupa un anumit numar de mesaje scrise pe chat. Exemplu: !automember messages 5.

18) Pot schimba denumirea unei comenzi?
In mod normal, nu. Dar poti crea un alias (o dublura) al comenzii, astfel incat atunci cand pronunti un anumit cuvant comanda face ceea ce doresti. Cu alias poti sa redenumesti comanda altfel. Astfel, in chat poti sa tastezi !alias (comanda originala) (comanda noua) Exemplu: !alias (!say) (!copy)

19) Mi-am uitat parola contului de pe ARCbots. Ce fac?
Mergi aici recuperare parola si completeaza campurile cu informatiile cerute si apoi verifica e-mailul folosit la inregistrarea username-ului de pe ARCbots.

20)Nu mai doresc contul de ARCbots, Cum il sterg?? Ce se intampla cu timpul ramas in cont?
Nu poti sterge contul tau arcbots, este cel mai bine sa ramana in asteptare. Cat despre timpul ramas in cont, nu poti face nimic in privinta asta, nu returnam fondul decat in anumite cazuri exceptionale (vezi pagina Termeni si Conditii), deci poti folosi timpul ramas in cadrul contului, sau il poti lasa sa expire.

21) Pot transfera timpul din contul meu catre alt cont?
Nu, nu poti transfera timpul dintr-un cont intr-altul, fie ca doresti sa il dai unui prieten, fie ca vrei sa primesti de la altcineva. Asta datorita faptului ca noi nu putem verifica daca contul este al tau si cu adevarat ai platit pentru timpul din cadrul acelui cont.

22) Cum setez botul sa transmita un mesaj de intampinare noilor intrati pe chat?
Mergi pe chatul tau si tasteaza !welcomemsg [textul tau] De asemenea poti include variabile: {uname}{name}{home}{homepage}{online}{cc} - uname spune numele de inregistrare al persoanei, name spune numele persoanei asa cum apare pe chat, home spune link-ul de homepage al persoanei, homepage spune linkul de homepage al botului, online spune numarul userilor online in acel moment pe chat, cc spune simbolul curent de comanda al chatului. Numele tau este {name} iar pagina ta curenta de homepage este {home}. Momentan sunt {online} useri online pe chat. Simbolul curent de comanda pe chat este {cc}.
Exemplu: !Welcomemsg Bine ai venit, {uname}.

23) Cand apas "restart bot" apare o fereastra care imi spune "Your bot is either working perfectly or has an unknown error". Dar botul meu totusi nu intra pe chat.
Daca se intampla acest lucru mergi pe aceasta Unknown error pagina si urmeaza pasii indicati.

24)imi place ARCbots la nebunie! Cum pot oferi ajutor sau suport?
Suntem bucurosi ca iti place ARCbots! Pentru a ne ajuta ne poti face o donatie pe Donatii, asta ne va ajuta sa ne platim facturile pentru servere. Sau, ne poti oferi suport pe xat, folosind unul din avatarele noastre customizate (Sunt incluse si fixe si animate), acestea putand fi gasite pe pagina Support Us.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License